Series

De wastafels, topplaten, opbouwwastafels en designplateaus zijn verkrijgbaar in verschillende  materialen zoals polystone, quartz, onyx/solid surface, composiet, natural stone of keramische slabs en zijn beschikbaar in ruim 30 trend kleuren. Elk materiaal heeft zo zijn eigen kenmerken en unieke kleurbeleving.

Bliss Invia

De Invia wastafel is gemaakt van het oersterke keramische tegelmateriaal en kenmerkt zich door de envelopvormige, centraal aflopende binnenbak. Het water stroomt weg naar het midden van de binnenbak. Dit rechthoekige model wastafel is verkrijgbaar met twee binnenbak maten (50 of 60 cm breed).

Bliss Cascata

De Cascata wastafel kenmerkt zich door de schuin aflopende binnenbak. Het water stroomt weg via de drain die van hetzelfde sterke keramische materiaal is gemaakt. Deze binnenbak is verkrijgbaar in wel 5 afmetingen! Van 500 mm tot 1050 mm breed. Net zoals de Bliss Invia is deze wastafel verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en uitvoeringen in matte en glanzende uitvoering.

Bliss Spazio

De Spazio wastafel is een oude bekende in het Bliss programma. De mat witte wastafels zijn gemaakt van het duurzame door-en-door materiaal solid surface. De wastafel binnenbak is verkrijgbaar in vier breedtematen.

Bliss Flow

De Flow wastafel doet zijn naam eer aan. De binnenbak heeft een prachtige glooiende vorm. Er is keuze uit twee typen geïntegreerde wastafels. In tegenstelling tot de Spazio is deze wastafel verkrijgbaar in wel vier solid surface kleuren.

Bliss Cargo

Ook de Cargo wastafel is een oude bekende in het Bliss programma. Dit semi-maatwerk meubel kenmerkt zich door een aantal vaste gegevens, zo heeft de geïntegreerde wastafel binnenbak een vaste maat van 500 mm breed en 280 mm diep.

Bliss Opbouw wastafels & topplaten

De topplaten zijn niet alleen geschikt voor de Bliss opbouw wastafels maar ook voor allerlei andere toepassingen in de badkamer. Denk hierbij aan een topplaat op een onderkast om meer opbergruimte in de badkamer te creëren. De topplaten zijn verkrijgbaar in een verschillende materialen en kleuruitvoeringen.

Bliss designplateaus

Met de designplateaus zijn allerlei creatieve toepassingen mogelijk. Denk aan een achterwand in een nis, spatwand of toilet plateau van hetzelfde materiaal als uw wastafel of topplaat.

Telefoon

Adresgegevens Nederland

Sanibell B.V.
Ferrarilaan 8
3261 NC Oud-Beijerland
Nederland

Openingstijden

Ma t/m vr – 8:30 tot 17:00

Email

Adresgegevens België

Sanibell B.V.
Sluis 2A unit 002
9810 Eke-Nazareth
België

Openingstijden

Ma t/m vr – 8:30 tot 17:00